6 december 2007

De V... van ... Voorbij!

Ook al misselijk geworden van die gisteravond gekregen chocoladeletter? Bleek dus toch meer chocola te zijn dan je dacht. De ogen waren weer eens groter dan de maag! En misschien heb je wel meer dan één exemplaar gekregen. Nou, dan heb je dus een écht probleem. Daar helpt geen lieve Sonja Bakker meer aan. Doe maar rustig aan. Ziek worden kan altijd nog. Alles met mate zou de Sint zeggen. Voorlopig zul je er in ieder geval geen meer zien. Niet in de winkels waar ze vandaag met een sterke korting van 50 procent of meer worden aangeboden en ook op deze blog niet. We gaan, evenals Dieuwertjes Sinterklaasjournaal een poos uit de lucht en hopen je over ongeveer 44 weken weer aan te treffen.
Bedankt voor je regelmatige bezoekjes de afgelopen tijd en zet alvast maar een vinkje in je agenda voor week 39 van het komende jaar. Dan ontwaken we uit onze winterslaap.

Het chocoladeletterteam.

1 opmerking:

Aale zei

Meneer Ligtenberg het circus is weer begonnen ;-)
Vamiddag zag ik alweer de Verkade displays staan in de Dekamarkt. Wanneer kunnen wij beeld van de nieuwe verpakkingen op de weblog verwachten?