18 november 2007

Handboek voor hulpsinterklazen


Op 29 oktober 2007 verscheen een nieuw boek van de recent overleden entertainer Jos Brink. Het Handboek Voor Hulpsinterklazen schreef Jos Brink vlak voor zijn dood

De in augustus overleden Brink heeft de verschijning van zijn laatste boek niet meer mogen meemaken. Pleegzoon Paul van Ewijk, heeft het voorwoord geschreven. Het boek komt uit bij uitgeverij Terra Lannoo.

________________________________________


Sinterklaas is sinds gisterenmiddag weer in ons land. Het is een publiek geheim dat behalve de goedheiligman zelf, ieder jaar weer vele duizenden landgenoten de mijter opzetten. Deze hulpsinterklazen nemen met plezier de staf van hem over.
In het verleden kroop Jos Brink meermaals in de huid van de drukbezette Sint. In dit leuke nieuwe boek bundelde hi alles wat het sintenleven hem in al die jaren heeft geleerd.
Met grappige liedjes en verhalen, tips voor leuke verrassingen, recepten voor strooigoed en lekkere sinterklaasgerechten, instructies voor het oefenen met je zwarte pieten, tips voor het maken van een groot sinterklaasboek...
Speels vormgegeven, en een blijvende bron van inspiratie. Kortom: het perfecte geschenk voor iedereen die Sinterklaas een handje wil helpen!

Geen opmerkingen: